Sinderenseweg 6
7051 HE Varsseveld
Tel: 0315-243444
Neem contact op

 • Particuliere verzekeringen Doetinchem

  Particuliere verzekeringen

  Altijd een persoonlijk advies.

 • Zakelijk Doetinchem

  Zakelijke verzekeringen

  Verzeker u tegen bepaalde bedrijfsrisico's.

 • ZZP verzekeringen Doetinchem

  ZZP verzekeringen

  Verzekeringen tegen risico's die je als ZZP-er niet wil lopen

 • Kantoor Zelhem

  Kantoor Zelhem

  U kunt ons nu ook bezoeken in Zelhem

 • Overig Doetinchem

  Overig

  Advies over uw pensioen, hypotheek of financieringen

 • Belterwiedepolis

  Belterwiedepolis

  Exclusief voor diverse locaties in het recreatiegebied an het meer De Belterwiede

De Belterwiedepolis

Will van Sonnen werkt al 25 jaar als zelfstandig verzekeringadviseur. Hij heeft al die jaren ervaring opgebouwd met betrekking tot verzekeringen voor particulieren en ZZP’ers. De watersport is één van de zaken waar zijn belangstelling naar uitgaat. Daarom kan hij in overleg met verzekeraars een uitstekende verzekeringspolis voor boten aanbieden, met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Will van Sonnen is bekend in de regio van giethoorn, een recreatiegebied aan het meer De Belterwiede in het noorden van Nederland. In samenwerking met Harry Winters, eigenaar van Winters Watersport B.V. te Wanneperveen en Camping de Bolder te Wanneperveen, kunnen wij zowel voor de boot, de stacaravan of de recreatiewoning exclusief een verzekeringspolis aanbieden.

Belterwiedepolis

Voor de ligplaatshouders, campingplaatshouders en de eigenaren van de recreatiewoningen van K.C. van de Wolfpark en van het park De Belterwiede, biedt Will van Sonnen een speciale verzekeringspolis voor boten en recreatiewoningen aan, die de beste dekkingen biedt en ook nog eens héél erg voordelig is. Deze polis kan afgesloten worden voor elke soort boot. U kunt hierbij denken aan een sloep, een zeilboot of een speedboot. Daarnaast biedt hij u een full-service in schadebehandeling. Hij heeft veel ervaring omtrent de verzekeringsdekkingen, maar ook de schadebehandeling. Hij biedt u de best passende dekkingen en zal zich, in geval van een schade, volledig richten op een snelle en correcte afwikkeling van de schade, zodat u gerust verder kunt varen.

Wilt u ook een zeer scherp geprijsde polis, een goede dekking en een persoon die voor u alle verzekeringszaken regelt, waaronder het aanvragen van een verzekering en de gehele schadeafwikkeling? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.