Doetinchemseweg 6
7021 BS Zelhem
Tel: 0314 - 624 133
Neem contact op

Mag ik me even voorstellen

Mijn naam is Will van Sonnen en ik ben geboren in Bennekom (gemeente Ede) op 9 februari 1960. In 1985 ben ik begonnen met mijn studie verzekeringskennis bij het Amev (ASR) opleidingscentrum op de Wageningse Berg. Vervolgens ben ik gestart als verzekeringsconsulent bij Amev (ASR) t.b.v. het beheer van een assurantieportefeuille in Ede e.o. Daar heb ik enorm veel ervaring opgedaan in de buitendienst. Daarna heb ik mij verder ontplooid als Inspecteur levensverzekeringen.

Vanaf juni 1991 ben ik als zelfstandig ondernemer gaan wonen en werken in de Achterhoek. Ik heb toen het assurantiekantoor F. Jansen te Doetinchem overgenomen en voortgezet onder de naam Van Sonnen & Partner te Varsseveld. We zijn een klein assurantiekantoor met een persoonlijk karakter. Door de prettige samenwerking met Van Kampen Groep te Hoorn kunnen wij onze dienstverlening op een hoog niveau handhaven en ook concurrerend blijven met onze premies en tarieven.

Financieel adviseur

Persoonlijk advies op maat

Zowel voor de particulier als de kleine zelfstandige.

Uw belangen op het gebied van Verzekeringen – Gezinspakket – Zakenpakket – en Financiële diensten worden optimaal behartigd door uw vertrouwde adviseur Will van Sonnen.